Katern

Themamiddag over nieuwe manier van bewegen voor 55-plussers

Dat bewegen goed voor je is, is algemeen bekend. De kunst is dan wel om het te doen. Sommigen hebben een sportschool gevonden waar op geregelde momenten getraind kan worden. Anderen hebben er moeite mee op zoveel uur in de week te moeten besteden aan de beweeg-oefeningen. Voor de groep die nog niet (of te weinig) aan bewegen toekomt en voor hen die moeite hebben met het aantal uren waarop ze naar de sportschool moeten, is er nu een oplossing: fit worden in een sessie van 20 minuten per keer onder professionele begeleiding.

Op maandagmiddag 17 juni 2024 organiseert de KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen in samenwerking met Impulse EMS een themamiddag over een nieuwe manier van bewegen die zeer geschikt is voor mensen in de leeftijd tussen 55 en 80 jaar.

U bent van harte welkom in sporthal De Driemaster aan de Dintherseschans 32 (in de wijk Fokkesteeg nabij basisschool De Schouw). De zaal is open om 14.45 uur en om 15.00 uur begint de presentatie. Na een vragenrondje worden demonstraties gegeven. Omstreeks 16.50 uur is de bijeenkomst afgerond.

Laat u informeren over deze manier van bewegen. Deze bijeenkomst is gratis te bezoeken. Meer informatie is te verkrijgen bij  Henk Valkenet (secr. KBO-afd. Nieuwegein/Vianen) 06 21 989 489 of hlmvalkenet@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk